ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Ποιοι θα είναι οι 6 Superstars του NXT που θα επιλεχθούν στο draft;


Ένας από τους κανόνες του draft, όπως αυτοί γνωστοποιήθηκαν πρόσφατα, είναι η δυνατότητα για τα δύο μεγάλα brands να επιλέξουν έξι μέλη από το ρόστερ του NXT.


Οι general managers των RAW και Smackdown έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς NXT Superstars, οι οποίοι έχουν βοήθησει σε τεράστιο βαθμό την ανάπτυξη του show και σίγουρα κάποιοι εξ αυτών έχουν ξεχωρίσει και πιθανότατα θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στο βασικό ρόστερ.

Φαβορί αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα ο Finn Balor, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και η Bayley. Παράλληλα, οι American Alpha είναι μία ομάδα η οποία έχει πείσει για τις ικανότητες της και λογικά θα βρεθεί στο "κόκκινο" ή στο "μπλε" show.

Από κει και πέρα, πολύ πιθανό είναι να γίνει η έκπληξη με τον νυν NXT πρωταθλητή, Samoa Joe, ενώ η επιλογή της Carmella δεν θα πρέπει να αποκλειστεί από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη στο main roster οι Enzo και Cass, με τους οποίους εκείνη συνεργάστηκε στο NXT.

Δύο ξεχωριστές περιπτώσεις είναι εκείνες των Austin Aries και Shinsuke Nakamura, οι οποίοι δεν βρίσκονται μεγάλο χρονικό διάστημα στο NXT, ωστόσο η δεδομένη εμπειρία τους και ικανότητα τους θα μπορούσε να τους φέρει πολύ σύντομα σε ένα εκ των RAW και Smackdown.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποιοι θα είναι οι 6 Superstars του NXT που θα επιλεχθούν στο draft; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top