ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Έκλεισε τα 70 του χρόνια ο Stallone!

Τα χρόνια κυλούν αμείλικτα και μαζί με αυτά οι άνθρωποι μεγαλώνουν. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Sylvester Stallone (γνωστός κι ως Rocky Balboa), μιας κι σήμερα έχει τα γενέθλια του.


Η ιστορία του Sylvester Stallone είναι πάρα πολύ μεγάλη κι παράλληλα είναι ωραίο να την διηγείσαι σε όσους δεν την γνωρίζουν. Ένας άνθρωπος που μέσω των ταινιών του αγαπήθηκε από αρκετό κόσμο. Μάλιστα οι ταινίες του παρακολουθούνται ακόμα και σήμερα.

Ο Sylvester Stallone είναι Ιταλοαμερικάνος ηθοποιός, ο οποίος μέσα από την ταινία «Rocky Balboa» άγγιξε όλο τον μαχητικό κόσμο, ενώ δεν άργησε να... τρελάνει αρκετό κόσμο και με μια σειρά ταινιών με το όνομα «Rambo». Ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός σαν σήμερα, 6 Ιουλίου 1946 γεννήθηκε. Πλέον μπορεί να κλείνει τα 70 του χρόνια, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος και κάνει ότι μπορεί για να συνεχίζει να τον λατρεύει ο κόσμος.

Χρόνια Πολλά Sylvester Stallone!

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έκλεισε τα 70 του χρόνια ο Stallone! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top