ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Aldo: «Γεννήθηκα για να είμαι πρωταθλητής, θα κερδίσω αυτό το καθίκι»

Ο Jose Aldo σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά την νίκη του και την κατάκτηση του τίτλου, αναφέρθηκε μόνο στον Conor McGregor.


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λέει ο σοφός λαός. Μάλιστα το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον Jose Aldo. Ένας μαχητής που διψάει για εκδίκηση απέναντι στον Conor McGregor.

Ο Βραζιλιάνος μαχητής δεν έχει και τις καλύτερες μνήμες από την τελευταία τους μονομαχία με τον «Notorious», καθώς είχε ηττηθεί με πολύ εμφατικό τρόπο. Πλέον και μετά την νίκη του Aldo απέναντι στον Edgar και την ανάδειξή του σε νέο Interim Featherweight Champion, ο ίδιος στρέφει την προσοχή του στον Conor McGregor. Κάτι που μπορούμε να διαπιστώσουμε κι από τις γεμάτο πρόκληση και... μίσος δηλώσεις του.

Αναλυτικά ο Aldo, δήλωσε:

«Ο Frankie είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος. Όμως εγώ έχω έναν στόχο και αυτός είναι να κερδίσω αυτό το καθίκι. Και να είναι σίγουρος πως την επόμενη φορά που θα τον πετύχω εδώ, δεν θα είναι τόσο τυχερός όπως στην πρώτη μας συνάντηση.

Γεννήθηκα για να είμαι πρωταθλητής. Είμαι ο Interim πρωταθλητής ή όπως αλλιώς λέγεται και θα είμαι για πάντα πρωταθλητής. Εάν ο επόμενος αγώνας μου είναι μαζί του, θα παραμείνω με την ζώνη.

Είμαι προετοιμασμένος και μπορούμε να χτυπηθούμε εδώ και τώρα αν το θέλει».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Aldo: «Γεννήθηκα για να είμαι πρωταθλητής, θα κερδίσω αυτό το καθίκι» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top