ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Amir Khan: «Θέλω να παίξω με τον McGregor»

Την πρόθεσή του να παλέψει μέσα στο κλουβί με τον Conor McGregor, εξέφρασε ο Amir Khan, ο οποίος μάλιστα ότι ο Floyd Mayweather δεν θα έκανε ποτέ.


Πριν από λίγο καιρό, είχε βουίξει σχεδόν όλος ο τόπος, ότι ο Conor McGregor θα πάλευε με τον Floyd Mayweather. Οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν, ωστόσο αυτό που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι ότι κάτι τέτοιο δεν επικρατεί στον ορίζοντα.

Όμως ο Conor McGregor μπορεί να μην παίξει με τον Mayweather, ωστόσο έχει κι άλλους ενδιαφερόμενους πυγμάχους που δηλώνουν ανοιχτά πως επιθυμούν να αγωνιστούν μαζί του. Ένας από αυτούς είναι και ο Amir Khan, ο οποίος ισχυρίζεται πως με ένα χρόνο προπόνησης θα έμπαινε μέσα στο κλουβί κι θα αγωνιζόταν με τον Ιρλανδό μαχητή. Μάλιστα θεωρεί ότι κάτι τέτοιο ο Floyd δεν θα το έκανε ποτέ.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Amir Khan φυσικά κι δεν είναι Floyd Mayweather, όμως δείχνει να έχει τρομερή πίστη στις ικανότητές του. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στον κόσμο. Για το αν αγωνιστεί τελικά ή όχι με τον Ιρλανδό μαχητή, δεν το ξέρουμε, ωστόσο θα το μάθουμε στην πορεία. Βέβαια δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Khan:

«Είμαι λίγο διαφορετικός εγώ, θα έμπαινα στο κλουβί και θα έπαιζα με κανόνες MMA. Θα το δοκίμαζα σίγουρα. Πρέπει προφανώς να μάθω πράγματα σίγουρα. Είμαι σε ηλικία που ακόμη μαθαίνω, προσαρμόζομαι και γίνομαι καλύτερος. Οπότε έχω χρόνο. Είμαι νέος και έχω πολλά να δώσω.

Θα αγωνιζόμουν σίγουρα στο UFC. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ σημαντικό. Ακόμη και να άρχιζα τις MMA προπονήσεις τον επόμενο χρόνο θα ήμουν μόνο 30 ετών. Θα μπορούσα να προπονηθώ για ένα χρόνο και να γίνω ένας καλός MMA μαχητής. Είναι στο αίμα μου η μάχη. Μάχομαι όλη μου την ζωή οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να μάθω και να αλλάξω σπορ».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Amir Khan: «Θέλω να παίξω με τον McGregor» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top