ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Πρόβλημα με τον Apollo Crews στα backstage;


Ο Apollo Crews ήταν ένα από τα πολλά ταλέντα του NXT που μετά την Wrestlemania 32 βρέθηκαν στο main ρόστερ του WWE.


Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι οι ιθύνοντες του promotion ξεχώρισαν το ταλέντο του στο ρινγκ και τις αθλητικές του ικανότητες, όμως παρατήρησαν το πρόβλημα του στο μικρόφωνο και τη δυσκολία του να ξεδιπλώσει τα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, οι άνθρωποι του WWE φαίνεται ότι πλέον έχουν γενικότερο "θέμα" με τον Crews μετά τον αγώνα που είχε εκείνος εναντίον του Chris Jericho πριν ένα μήνα.

Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως τον περίμεναν οι υπεύθυνοι του WWE και υπήρξαν πολλά παράπονα στα backstage για την απόδοση του νεαρού αθλητή. Πολλοί μάλιστα υποστήριξαν ότι το WWE βιάστηκε να τον προβιβάσει στο κυρίως ρόστερ και πως ο Crews έπρεπε να μείνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο NXT για να βελτιώσει την παρουσία του στο ρινγκ.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πρόβλημα με τον Apollo Crews στα backstage; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top