ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Απών από το Backlash ο John Cena


Μπορεί το WWE να ανακοίνωσε επίσημα το Backlash το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και θα είναι αποκλειστικότητα του Smackdown, αλλά ο John Cena θα απουσιάζει από το PPV.

Αυτή η απουσία δεν οφείλεται πάντως σε υποχρέωση του Cena εκτός WWE. Την ίδια περίοδο το WWE θα έχει live event στη Σανγκάη της Κίνας με superstars του RAW, στο οποίο θα πάρει μέρος και 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Θα πρέπει πλέον να συνηθίσουμε στην απουσία του Cena από κάποια PPV, αφού το πρόγραμμά του θα ελαφρυνθεί αρκετά. Άλλωστε η κόντρα του με τον AJ Styles αναμένεται να λήξει στο Summerslam.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Απών από το Backlash ο John Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top