ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ BATTLEGROUND 2016

Το δεύτερο WWE pay per view του καλοκαιριού έρχεται την Κυριακή 24 Ιουλίου και ονομάζεται Battleground. Το σόου θα γίνει στην πρωτεύουσα της Αμερικής, την Washington DC και συγκεκριμένα στο Verizon Center. Είναι το πρώτο PPV που γίνεται μετά τον διαχωρισμό των brands και για αυτό δε θα υπάρξουν αλλαγές στη δομή του, μιας και άτομα από το RAW θα παλέψουν με άτομα από το SmackDown.

Το World Wrestling Entertainment έχει, μέχρι στιγμής, επισημοποιήσει εννιά αναμετρήσεις. Η μία θα βρίσκεται στο kickoff, ενώ μόλις τρεις τίτλοι θα βρίσκονται υπό διεκδίκηση. Επίσης, θα είναι το πρώτο PPV της ιστορίας στο οποίο θα αντικρίσουμε το triple threat μεταξύ των πρώην μελών της Shield, δηλαδή των Dean Ambrose, Roman Reigns και Seth Rollins. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε κάθε ματς για τίτλο υπάρχει η δυνατότητα ένας τίτλος να αλλάξει brand.

Στο Battleground θα δούμε και την επιστροφή του "Viper", Randy Orton, ο οποίος θα είναι καλεσμένος στο "Highlight Reel" του Chris Jericho για να μιλήσει για τον αγώνα ενάντια στον Brock Lesnar στο SummerSlam.Ακολουθεί η κάρτα αγώνων :

"Usos" εναντίον "Breezango" (Kickoff).
Becky Lynch εναντίον Natalya.
Sasha Banks & "?" εναντίον Charlotte & Dana Brooke.
Rusev (c) εναντίον Zack Ryder για τον United States τίτλο.
Miz (c) εναντίον Darren Young για τον Intercontinental τίτλο.
"New Day" εναντίον "Wyatt Family".
Sami Zayn εναντίον Kevin Owens.
John Cena & Enzo Amore & Big Cass εναντίον "The Club".
Dean Ambrose (c) εναντίον Roman Reigns εναντίον Seth Rollins για τον WWE τίτλο.

Ακούστε το επίσημο τραγούδι :

"This Is War"
Δείτε το πόστερ :


Item Reviewed: ΟΔΗΓΟΣ BATTLEGROUND 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top