ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Rollins - Reigns: Πως θα ήταν οι δύο ''φίλοι'' αν...


Ο Σπύρος Χαρμπάτσης γραφεί για το πώς θα ήταν η πορεία των δυο "πρώην" φίλων  αν οι επιλογές για την καριέρα τους ήταν διαφορετικές και το πιο δύσκολο μονοπάτι που έχει να βαδίσει ο Roman Reigns συγκριτικά με εκείνο του Seth Rollins.

Φτάνεις σε σημείο αρκετές φορές στην ζωή σου να αναρωτιέσαι πως θα είχαν εξελιχτεί  τα πράγματα αν είχες πάρει διαφορετική απόφαση απ αυτήν που πήρες ή ακόμα χειρότερα πόσο περίεργα νιώθεις όταν κάποιος άλλος παίρνει την απόφαση για σένα και συ πρέπει απλά να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες της επιλογής κάποιου άλλου.

Έτσι και ο Roman… κάποιος άλλος πήρε μια απόφαση. Και εκείνος πρέπει να αποδεικνύει κάθε εβδομάδα, σε κάθε live ότι δεν είναι υπερτιμημένος αλλά αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι. Πόσο αδικημένος μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους συγκριτικά με τον "αδελφό" του, Seth. Ο όποιος ότι έχει καταφέρει του έχει "χαριστεί" απλόχερα απλά και μόνο γιατί είναι ο κακός της υπόθεσης. (σσ. Χωρίς να υποτιμώ το ταλέντο του)

Πως θα κυλούσε η πορεία των δυο superstars αν ο Roman Reigns ήταν εκείνoς που "μαχαίρωνε πισώπλατα" τους αδελφούς που μαζί έγιναν αυτό που είναι σήμερα; Πόσο πιο αγαπητός ή και πιο μισητός θα μπορούσε να είναι σήμερα; Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν… 

Item Reviewed: Rollins - Reigns: Πως θα ήταν οι δύο ''φίλοι'' αν... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χαρμπάτσης Σπύρος
Scroll to Top