ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Επιστροφή στο ρινγκ για τον Booker T


Ο Booker T έχει μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, για την ακρίβεια έχουμε να τον δούμε σε αγώνα στο WWE από το 2012, όμως όλα δείχνουν ότι σύντομα θα βρεθεί ξανά στο ρινγκ.


Σύμφωνα με τις φήμες, οι ιθύνοντες του WWE θέλουν να πλαισιώσουν τα νέα ταλέντα του promotion με βετεράνους Superstars, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να εγκλιματιστούν και να βελτιωθούν εντός και εκτός ρινγκ.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αυτή την περίοδο ασχολείται με το δικό του promotion στο Houston και σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, στις 5 Αυγούστου θα λάβει μέρος σε tag team ματς μαζί με τον Tommy Dreamer στο Reality of Wrestling/House of Hardcore κόντρα σε άγνωστους μέχρι στιγμής παλαιστές.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν είμαστε ακόμη σε θέση να μιλήσουμε για μία ακόμη θητεία του Booker T στο WWE ως παλαιστής, ωστόσο αυτό πλέον αποτελεί ιδιαίτερα πιθανό σενάριο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστροφή στο ρινγκ για τον Booker T Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top