ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Τα ρόστερ των brand βγάζουν... υγεία!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την υγεία που βγάζουν τα ρόστερ των brand από την πρώτη κιόλας εβδομάδα σχηματισμού τους.

Επιτέλους υπάρχει οργάνωση. Έχουμε δύο ισάξια brands, βλέπουμε αγώνες με νόημα και το κυριότερο εκπλήξεις. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, οι Finn Balor και Dolph Ziggler διεκδικούν τις δύο κορυφαίες ζώνες της εταιρείας. Σε κανένα ασήμαντο PPV; Όχι, στο Summerslam!

Πόσες πιθανότητες θα είχαμε να δούμε τέτοιες κινήσεις πριν από δέκα μέρες; Θα σας πω εγώ. Μηδέν!

Ο Dolph Ziggler είχε να διεκδικήσει δύο - τρία χρόνια παγκόσμιο τίτλο. Ο Finn Balor; Έγραψε ιστορία στο ντεμπούτο του, την στιγμή που το RAW βρίσκεται σε αναζήτηση νέων main eventers (πόσο θα παίζουν σε main event αγώνες οι Roman Reigns - Seth Rollins;).

Είδαμε αγώνες Fatal Four Way... μέχρι και Six Pack Challenge. Σίγουρα στο μέλλον δεν θα συνεχίσει ο πήχης να παραμένει ψηλά. Αλλά, ναι αυτή η αλλαγή ήταν υποχρεωτική για τον μέσο οπαδό του wrestling.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Τα ρόστερ των brand βγάζουν... υγεία! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top