ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

BREAKING NEWS: Ντοπαρισμένος ο Brock Lesnar


Άσχημα τα μαντάτα για το UFC και τον Brock Lesnar καθώς η USADA ενημέρωσε το promotion πως ο Lesnar πιθανότατα είναι θετικός σε τεστ απαγορευμένων ουσιών.


Τα σχετικά αποτελέσματα αφορούν έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Lesnar στις 28 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά στις 14 Ιουλίου, 5 μέρες μετά τη νίκη του στο UFC 200 κόντρα στον Mark Hunt.

Ακόμα δεν έχει γίνει ολοκληρωμένη αναφορά από την USADA, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Jon Jones πριν το UFC 200. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Lesnar είχε ειδική μεταχείριση όσον αφορά τους ελέγχους, καθώς προβλέπεται έλεγχος τουλάχιστον τεσσάρων μηνών για αθλητές που επιστρέφουν από την απόσυρση.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Ντοπαρισμένος ο Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top