ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

BREAKING NEWS: Ντοπέ ο Jones, άκυρο το Jones vs Cormier


Κι όμως πάλι ακυρώθηκε το main event του UFC 200. Κι όμως πάλι ακυρώθηκε το Daniel Cormier εναντίον Jon Jones. Κι όμως πάλι έφταιγε ο Jones.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου για το UFC 200 το promotion ενημερώθηκε από την επιτροπή αντιντόπινγκ (USADA) πως ο Jones πιθανότατα να έχει βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Έτσι, το UFC ανάγκασε να αποσύρει τον "Bones" από το main event του UFC 200.

Τα κρούσμα αφορά ένα δείγμα που είχε δώσει ο Jones στις 16 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχει γίνει πλήρης αξιολόγηση του δείγματος, γι' αυτός και το UFC δήλωσε ότι πιθανότατα ο Jones είναι ντοπέ. Συνήθως τα κρούσματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφού γίνει πλήρης αξιολόγηση, αλλά με την αναμέτρηση με τον Daniel Cormier να απέχει μόλις τρεις μέρες κρίθηκε αναγκαίο να γίνει τώρα η ανακοίνωση.

Αυτό το γεγονός αποτελεί καταστροφή για τον Jones. Μπορεί να ασκήσει έφεση, αλλά αν αποδειχτεί ότι όντως ήταν ντοπαρισμένος οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές, αφού θα κινδυνεύει με αποκλεισμό δύο χρόνων ή παραπάνω.

Ο Cormier δήλωσε πως εξακολουθεί να θέλει να αγωνιστεί στο UFC 200, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να ανέβει στους Heavyweights για έναν αγώνα. Ενδιαφέρον πάντως έχουν εκδηλώσει ήδη ο Michael Bisping και ο Gegard Mousasi.

Στο main event προβιβάστηκε η μάχη του Brock Lesnar με τον Mark Hunt. O Dana White δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος αν θέλει να κανονίσει ξανά ρεβάνς του Cormier με τον Jones.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Ντοπέ ο Jones, άκυρο το Jones vs Cormier Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top