ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

BREAKING NEWS: Περνάει σε άλλα χέρια το UFC!

Το UFC όπως είναι πλέον δεδομένο περνάει σε άλλα χέρια, καθώς ο Dana White αποφάσισε έπειτα από άπειρες συζητήσεις να το πωλήσει έναντι ενός αστρονομικού ποσού.


Πριν σας ξεδιπλώσουμε το κουβάρι της συγκεκριμένης ιστορίας να σας αναφέρουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση της πώλησης του UFC δεν έχει γίνει ακόμα. Ωστόσο η πώληση του από τον Dana White στο κανάλι CBS του Las Vegas πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Συγκεκριμένα οι συζητήσεις για την πώληση του UFC από τον Dana White είχαν αρχίσει καιρό πριν, καθώς ο ίδιος ψαχνόταν να το πωλήσει. Πλέον τα κατάφερε, καθώς ο ίδιος θα δώσει το κορυφαίο MMA promotion στο CBS του Las Vegas. Μάλιστα οι αγοραστές είναι ένα πακέτο επενδυτών από τις ΗΠΑ και το εξωτερικό με τους William Morris Endeavor, International Management Group, το πακέτο επενδυτών MSD και το διεθνές επενδυτικό γκρουπ KKR. Πλέον περιμένουμε άμεσα και την επίσημη ανακοίνωση της πώλησης του UFC από τον Dana White.

Το ποσό με το οποίο θα πωληθεί το UFC θα είναι τα 4 δις δολάρια. Μια συμφωνία, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη πώληση αθλητικής φίρμας που υπήρξε ποτέ. Επίσης να σας αναφέρουμε ότι ο Lorenzo Fertita θα αποχωρήσει από την εταιρεία αλλά παράλληλα θα κρατήσει ένα μικρό ποσοστό. Από την άλλη, ο Dana White θα παραμείνει πρόεδρος κι θα κρατήσει κι αυτός ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Αυτά τα στοιχεία όπως είναι λογικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τέλος, να σας αναφέρουμε ότι το UFC έστειλε ένα ενημερωτικό μήνυμα, μέσω e-mail σε όλους τους μαχητές του για την τροπή που πήραν τα πράγματα και για τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν. Μείνετε συντονισμένοι στο http://www.ringsofpain.gr/ για νεώτερες πληροφορίες.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Περνάει σε άλλα χέρια το UFC! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top