ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Μυθικό ποσό: Ο Brock Lesnar μπορεί να βγάλει και 8 εκ. δολάρια!


Κρατηθείτε γερά με αυτό που θα διαβάσετε, αλλά ο Brock Lesnar θα βάλει στις τσέπες του... λεφτά με το τσουβάλι.

Σας έχουμε αναφέρει ότι ο Beast έβγαλε 2,5 εκ. ευρώ από την μάχη του κόντρα στον Mark Hunt, συν άλλα 5.000 δολάρια από την συνεργασία με την Reebok. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να μεγαλώσει, αναλόγως των αγορών του pay per view του UFC 200.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer Radio, ο Lesnar θα βγάλει το λιγότερο 5,5 εκ. ευρώ, ενώ το ποσό μπορεί να φτάσει και στα 8 εκ. ευρώ για την μάχη αυτή.

Όπως καταλαβαίνετε τα κέρδη είναι τεράστια και... αυτά τα χρήματα δεν βγαίνουν ούτε σε ένα χρόνο στο WWE. Πλέον, όλα είναι ανοιχτά.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μυθικό ποσό: Ο Brock Lesnar μπορεί να βγάλει και 8 εκ. δολάρια! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top