ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Δεν είναι άνθρωπος! Ο Brock Lesnar σφυροκόπησε τον Mark Hunt! (VIDEO)


Όσοι τον είχαν ξεγράψει από τις MMA, έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Το έχει ακόμα! Δεν είναι άνθρωπος! Ο Brock Lesnar πήρε μια άνετη νίκη απέναντι στον Mark Hunt.

Ο Beast έκανε ό,τι ήθελε στο οκτάγωνο απέναντι στον Hunt. Όταν πήγαινε η μάχη στο έδαφος, ο Lesnar ξεκινούσε το σφυροκόπημα. Πέρασε αρκετές γροθιές στο κεφάλι του Hunt καθώς και λίγες γονατιές στα πλευρά.

Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με τον εμφατικό τρόπο του KO, αλλά κέρδισε ομόφωνα. Βελτίωσε το ρεκόρ του στις MMA σε 6-3, κάνοντας ένα μικρό double score.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Lesnar δεν δέχθηκε κάποιο δυνατό χτύπημα και το ματς κόντρα στον Randy Orton στο Summerslam δεν κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δεν είναι άνθρωπος! Ο Brock Lesnar σφυροκόπησε τον Mark Hunt! (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top