ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Απογοητευμένος ο Cesaro από την επιλογή του στο draft


Συνέντευξη έδωσε χθες (19/7) ο Cesaro στην JoJo και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο ίδιος επιλέχθηκε μόλις στον 6ο γύρο του draft από τους Mick Foley και Stephanie McMahon για το RAW.


Εδώ οι δηλώσεις του "Swiss Superman":

"Αρχικά δεν είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι επιλέχθηκα 17ος στον 6ο γύρο. Πίστευα ότι θα βρισκόμουν πιο ψηλά στη λίστα, έστω στην πρώτη δεκάδα. Κοιτάζοντας τα δύο ρόστερ και ακούγοντας τα όσα είπαν οι δύο νέοι γενικοί διευθυντές και ότι το Smackdown θα έχει ως βασική προτεραιότητα το προϊόν μέσα στο ρινγκ νομίζω ότι εκεί ταίριαζα περισσότερο".

Συνέχισε λέγοντας:

"Ωστόσο έτσι ήταν όλη μου η καριέρα, γεμάτη εμπόδια και γι'αυτό πρέπει να κοιτάξω τη θετική πλευρά και αυτή είναι ότι θα βρίσκομαι στο RAW, το βασικό πρόγραμμα του WWE όλα αυτά τα χρόνια".

Για τη συνύπαρξη της Stephanie McMahon και του Mick Foley στη διοίκηση του RAW:

"Αυτό είναι για μένα το πρόβλημα, γιατί στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει. Νομίζω ότι το RAW πρέπει να πάει μπροστά με τους Superstars που διαθέτει πλέον, τους Seth Rollins, τους New Day, τον Finn Balor που έρχεται από το NXT και να μην ασχολείται με τη σχέση ανάμεσα στους Foley και Stephanie. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και εκεί είναι που ξεχωρίζω και γω, μέσα στο ρινγκ".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Απογοητευμένος ο Cesaro από την επιλογή του στο draft Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top