ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Τι συνέβη με τον Cesaro στο Draft;


Μετά το Draft o Cesaro εμφανίστηκε απογοητευμένος σε συνέντευξή του στα παρασκήνια, η οποία φαίνεται πως ήταν εκτός σεναρίου.


Ο Cesaro καταφέρθηκε κατά του management του RAW λέγοντας πως θα ταίριαζε καλύτερα στο Smackdown επειδή στο RAW δεν θα δίνεται η απαραίτητη προσοχή στους superstars. Σε όλο τον κόσμο δημιουργήθηκαν ερωτήματα για το αν η συνέντευξη ήταν σκηνοθετημένη ή όχι, με τον Dave Meltzer να υποστηρίζει πως ήταν εκτός σεναρίου.

Τα παρασκηνιακά νέα λένε πως ο "Swiss Superman", όπως και οι Enzo Amore & Big Cass, θα βρίσκονταν στο Smackdown, αλλά τα πλάνα άλλαξαν την τελευταία στιγμή και πήγαν στο RAW.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τι συνέβη με τον Cesaro στο Draft; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top