ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Chris Jericho: «Ήξερα ότι έπρεπε να γίνω heel»


Συνέντευξη έδωσε πρόσφατα στο International Business Times ο Chris Jericho, ο οποίος μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση του WWE και για διάφορα άλλα θέματα.


Εδώ κάποια highlights της συνέντευξης του για τη θέση του στο WWE από την τελευταία του επιστροφή μέχρι σήμερα:

"Από τη στιγμή που επέστρεψα ήξερα τι έκανα. Ήξερα ότι θα πραγματοποιούσα την επίθεση μου εις βάρος του AJ Styles. Είχε πλάκα για μένα ότι έβγαινα έξω και συμπεριφερόμουν ως face, ενώ γνώριζα ότι σύντομα θα γίνω heel. Είχα καταλάβει ότι ο χαρακτήρας μου ως face δεν τραβούσε πια και έτσι έκανα τα πάντα για να προετοιμάσω το έδαφος για το heel turn μου. Είναι μία από τις αγαπημένες μου χρονιές στο WWE, η καλύτερη μετά το πέρασμα μου το 2008-2009".

Συνέχισε λέγοντας:

"Για μένα έχει φοβερό ενδιαφέρον ότι αγωνίζομαι τώρα με όλα αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία σκέφτονται ακριβώς όπως κι εγώ. Το μόνο που θέλουν είναι να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να μείνει το όνομα τους χαραγμένο στην ιστορία του WWE".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Chris Jericho: «Ήξερα ότι έπρεπε να γίνω heel» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top