ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Chris Jericho: Για ποιο λόγο απουσίασε από το χθεσινό RAW;


Μολονότι έγινε γνωστό ότι θα δώσει το παρών στο Battleground και θα είναι ο παρουσιαστής του Highlight Reel με καλεσμένο τον Randy Orton, ο Chris Jericho απουσίασε από το χθεσινό Monday Night RAW.


Σύμφωνα με το WrestlingInc.com, ο Y2J διανύει περίοδο διακοπών με την οικογένεια του στη Χαβάη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έλειπε από το "κόκκινο" show.

Οι ιθύνοντες του WWE θεώρησαν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να ξεκουραστεί ο βετεράνος παλαιστής, όχι όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς στο επόμενο RAW θα λάβει κανονικά μέρος. 

Άλλωστε, όπως ήδη αναφέραμε, ο Jericho θα βρεθεί και στο Battleground, εκεί όπου θα φιλοξενήσει τον Randy Orton και το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει να παραμένει στο promotion για όλο το 2016.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Chris Jericho: Για ποιο λόγο απουσίασε από το χθεσινό RAW; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top