ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Cormier: «Ο Lesnar πρέπει να γίνει WWE Champion» (VIDEO)

Ο Daniel Cormier σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος του UFC 200, αναφέρθηκε και στον Brock Lesnar. Μάλιστα είπε πως ο Lesnar πρέπει να γίνει WWE Champion.


Η επιστροφή του «Beast» στο οκτάγωνο του UFC έπειτα από περίπου πέντε χρόνια ήταν ένα αρκετά μεγάλο γεγονός. Μπορεί αντίπαλός του να ήταν ο Mark Hunt, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος μαχητής που σχολίασε τον Lesnar.

Όταν είσαι μεγάλος star, τότε είναι αναμενόμενο να ασχολούνται όλοι με σένα κι ο Brock Lesnar είναι μέσα σε αυτούς.

Συγκεκριμένα ο μαχητής του UFC, Daniel Cormier, ρωτήθηκε για τον super star του WWE, Brock Lesnar. Η ερώτηση είχε να κάνει με τον επερχόμενο αγώνα του με τον Randy Orton στο Summerslam. Μάλιστα ο Cormier δεν είχα κανένα λόγο να πει κάτι κακό για τον «Beast» κι αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι ο Lesnar πρέπει να γίνει WWE Champion.

Μια δήλωση που σίγουρα εκφράζει το σεβασμό και την αναγνώριση που εκτρέφουν οι άλλοι μαχητές/αθλητές προς τον Brock Lesnar. Φυσικά να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και ορισμένοι μαχητές από το χώρο του UFC που έχουν μπει στη διαδικασία να προκαλέσουν τον Brock Lesnar με μοναδικό στόχο να αγωνιστούν απέναντί του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Cormier: «Ο Lesnar πρέπει να γίνει WWE Champion» (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top