ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Απογοητευμένος ο Cormier για την ακύρωση του αγώνα του!

Ο Daniel Cormier ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο UFC 200 με τον Jon Jones, ωστόσο η μάχη των δύο ανδρών ακυρώθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.


Συγκεκριμένα μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Jon Jones ήταν ντοπαρισμένος, το UFC αποφάσισε να τον βγάλει εκτός της διοργάνωσης. Αυτό το γεγονός όμως θα είχε και ορισμένα αρνητικά στοιχεία.

Στο UFC 200 ένα από τα ματς που είχαν κανονιστεί ήταν αυτό ανάμεσα στον Daniel Cormier και τον Jon Jones. Ωστόσο ο δεύτερος φρόντισε να τα κάνει για μια ακόμα φορά... μαντάρα. Αυτό διότι πέραν από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν το main event, η διοργάνωση δεν μπόρεσε να βρει κάποιον νέο αντίπαλο στον Cormier. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συγκεκριμένη μονομαχία.

Έτσι, το main event του UFC 200 άλλαξε αυτομάτως μετά την ανακοίνωση από τον Dana White για ακύρωση του συγκεκριμένου ματς. Πλέον η μονομαχία του Brock Lesnar απέναντι στον Mark Hunt είναι το νέο main event της διοργάνωσης. Ωστόσο η αναβολή αυτή δεν γινόταν να περάσει έτσι από την πλευρά του Daniel Cormier για διάφορους λόγους.

Αρχικά διότι ήθελε να παίξει με τον Jones και να τον κερδίσει για να του πάρει εκδίκηση για προηγούμενη ήττα του, ενώ παράλληλα διότι λίγες ημέρες πριν την έναρξη του UFC 200, όλη η προετοιμασία και τα πλάνα γι' αυτή την μονομαχία... αχρηστεύτηκαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απογοητευτεί πάρα πολύ ο Cormier, κάτι που ήταν απόλυτα φανερό από τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δούλεψα πολύ σκληρά ώστε να προετοιμαστώ για αυτό. Ξέρεις φροντίζεις μόνο για αυτά που μπορείς. Τα έκανα όλα σωστά. Έβαλα τον εαυτό μου σε μια θέση που θεωρούσα ότι μπορώ να πάρω αυτό το ματς. Να ακούω κάτι τέτοιο για τον Jones με απογοητεύει πολύ τόσο από οικονομικής άποψης, όσο και από την πλευρά του ανταγωνισμού. Πραγματικά δεν μπορώ να σας εξηγήσω ακριβώς πως νιώθω τώρα.

Ο Jones βρήκε ανθρώπους να τον μανατζάρουν σωστά εντός και εκτός οκταγώνου και είναι πολύ περίεργο αυτό που συνέβη. Μερικές φορές ήμουν πολύ σκληρός μαζί του όμως στο τέλος αν πήγαινε καλύτερα δεν θα το έπαιζα και ηθικολόγος γιατί έχω κάνει και εγώ πολλά λάθη.

Επειδή και εμένα μου έχουν δοθεί ευκαιρίες, πρέπει να δοθούν και σε αυτόν.


Αν ο Jones επιστρέψει και θέλει να παίξουμε δεν θα το αρνηθώ. Είμαι εδώ απλά για να μάχομαι και να είμαι παράδειγμα για τα παιδιά».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Απογοητευμένος ο Cormier για την ακύρωση του αγώνα του! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top