ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 13/7/2016


Χθες (13/7) προβλήθηκε το πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο του Cruiserweight Classic τουρνουά, στο οποίο είδαμε τέσσερις αναμετρήσεις γεμάτες συγκινήσεις και πολλά εντυπωσιακά spots.Το επεισόδιο ξεκίνησε με μία αφήγηση του Triple H σχετικά με την προϊστορία της κατηγορίας των Cruiserweights και συνέχισε με μία αναφορά για τους παλαιστές που θα έχουν συμμετοχή στο μεγάλο τουρνουά, ενώ έπειτα είδαμε τους Mauro Ranallo και Daniel Bryan στον ρόλο των σχολιαστών του show.

Στον πρώτο αγώνα παρακολουθήσαμε τον Gran Metalik να παίρνει τη νίκη απέναντι στον Alejandro Seaz, σε έναν αγώνα που δεν έλειψαν τα ριψοκίνδυνα spots, αυτά τα οποία έκαναν την κατηγορία των cruiserweights τόσο αγαπητή στους pro wrestling fans.

Στη συνέχεια, ο Ho Ho Lun επικράτησε του Ariya Daivari μετά από ένα όμορφο German Suplex, σε έναν αγώνα όπου ο Ho Ho Lun εισέπραξε τις επευφημίες του κοινού.

Στον τρίτο αγώνα της πρώτης βραδιάς του τουρνουά ο Cedric Alexander νίκησε τον Clement Petiot μετά από ένα back suplex, το οποίο συνδύασε με ένα back breaker.


Στο main event ο Kota Ibushi, φαβορί του τουρνουά, επιβλήθηκε του Sean Maluta, αφού πρώτα εκτέλεσε πάνω του ένα Last Ride Powerbomb.


Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 13/7/2016:

- Ο Gran Metalik επικράτησε του Alejandro Seaz
- Ο Ho Ho Lun νίκησε τον Ariya Daivari
- Ο Cedric Alexander νίκησε τον Clement Petiot
- Ο Kota Ibushi επιβλήθηκε του Sean Maluta


Δείτε εδώ το χθεσινό επεισόδιο:
Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 13/7/2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top