ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 20/7/2016


Το δεύτερο επεισόδιο του Cruiserweight Classic τουρνουά προβλήθηκε χθες με τέσσερις ακόμη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Την επιστροφή του σε πρόγραμμα του WWE πραγματοποίησε ο βετεράνος Tajiri, ο οποίος τέθηκε αντιμέτωπος με τον Damian Slater.Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε το δεύτερο επεισόδιο ο πολύπειρος Tajiri τέθηκε αντιμέτωπος με τον Damian Slater. Ο Ιάπωνας μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού πρώτα εκτέλεσε ένα Buzzsaw Kick στον αντίπαλο του.

Στη συνέχεια είχαμε τη σύγκρουση ανάμεσα σε T.J. Perkins και Da Mack. Σε έναν αγώνα με πάρα πολλές ακροβατικές κινήσεις, νικητής βγήκε ο T.J. Perkins, καθώς ανάγκασε σε παραίτηση τον Da Mack χρησιμοποιώντας ένα knee bar.

Στη συνέχεια, ο εντυπωσιακός luchador Lince Dorado αντιμετώπισε τον Mustafa Ali. Μετά από έναν φανταστικό αγώνα, ο Dorado επικράτησε με ένα όμορφο Shooting Star Press.


Στο main event ο Akira Tozawa κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Kenneth Johnson μετά από ένα deadlift German Suplex.Αποτελέσματα CWC 20/7/2016:

- Ο Tajiri νίκησε τον Damian Slater
- Ο T.J. Perkins επικράτησε του Da Mack
- Ο Lince Dorado επιβλήθηκε του Mustafa Ali
- Ο Akira Tozawa νίκησε τον Kenneth Johnson


Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο του τουρνουά:
Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Αποτελέσματα Cruiserweight Classic 20/7/2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top