ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Έρχονται πολλοί Cruiserweight Superstars στο RAW


Από το 2007 μέχρι σήμερα η Cruiserweight division περιθωριοποιήθηκε σε βαθμό... εξαφάνισης, όμως όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια του χθεσινού RAW αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα.


Η Stephanie McMahon γνωστοποίησε την επιστροφή της κατηγορίας των Cruiserweights, αποκλειστικά στο πρόγραμμα του RAW. 

Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, η εταιρία απέκτησε ήδη τον Kota Ibushi, καθώς και τον Gran Metalik, γνωστό ως Mascara Dorada στο Μεξικό και θα προχωρήσει στην απόκτηση πολλών ακόμη cruiserweights.

Οι περισσότεροι, όπως είναι φυσικό, θα προέρχονται από το Cruiserweight Classic και μερικά ονόματα τα οποία έχουν ακουστεί είναι εκείνα των Zack Sabre Jr., Cedric Alexander, Lince Dorado, Akira Tozawa και Jack Gallagher.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έρχονται πολλοί Cruiserweight Superstars στο RAW Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top