ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Σοκαριστικός ο τραυματισμός του Cyborg!

Μόλις πριν δύο μέρες ο Page νίκησε με ένα φοβερό νοκ-άουτ τον Cyborg Santos. Τα νέα όμως για τον ηττημένο δεν είναι καθόλου καλά, καθώς υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.


Το νοκ-άουτ που έβγαλε ουσιαστικά και εκτός μάχης πριν δύο μέρες τον Cyborg Santos έμελλε να τον βάλει σε αρκετά μεγάλους μπελάδες. Ο MMAer μπορεί να έχασε το ματς απέναντι στον Page, όμως αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που προκύπτουν ο Cyborg Santos μετά τον αγώνα μπήκε κατευθείαν στο νοσοκομείο κι πλέον νοσηλεύεται στην Αγγλία. Μάλιστα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις προβληματίζουν πάρα πολύ τους γιατρούς, οι οποίοι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Συγκεκριμένα ο Cyborg ράγισε το κρανίο του σ' ένα πολύ δύσκολο σημείο κι οι γιατροί δεν ξέρουν ακόμα αν πρέπει να τον χειρουργήσουν ή όχι.

Το μόνο σίγουρο φυσικά απ' όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ο Cyborg δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για το επόμενο -άγνωστο- χρονικό διάστημα. Έτσι, η γυναίκα του, η οποία είναι MMAer και ακούει στο όνομα, Cristiane Justino θα ζητήσει από το Bellator να καλύψει όλα τα έξοδα του συζύγου της. Τέλος, να αναφέρουμε ότι θα ανοίξει και λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση του Cyborg Santos και της οικογένειάς του.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σοκαριστικός ο τραυματισμός του Cyborg! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top