ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Κόντρα στον Dan Henderson η πρώτη υπεράσπιση του Bisping


7 χρόνια μετά την πρώτη τους αναμέτρηση έφτασε η ώρα ο Michael Bisping και ο Dan Henderson να συγκρουστούν για δεύτερη φορά στο οκτάγωνο όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Dana White.

O πρόεδρος του UFC δήλωσε πως ο Michael Bisping θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά το Middleweight Championship κόντρα στον Dan Henderson. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την ήττα του με knockout στο UFC 100.

Η ημερομηνία και η τοποθεσία δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά ο White δήλωσε πως το UFC στοχεύει να γίνει ο αγώνας στο Manchester της Αγγλίας από όπου κατάγεται ο Bisping.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κόντρα στον Dan Henderson η πρώτη υπεράσπιση του Bisping Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top