ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Dana White: «Δεν θα δούμε τον Georges St-Pierre ξανά στο UFC»

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του UFC, Dana White, καθώς δήλωσε πως ο Georges St-Pierre δεν θα αγωνιστεί ξανά στο UFC.

Δεν μπορούσε να γίνει πιο αναλυτικός ο Dana White στο θέμα με την επιστροφή ή όχι του Georges St-Pierre στο οκτάγωνο του UFC.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του ο πρόεδρος του κορυφαίου MMA promotion με δηλώσεις που παραχώρησε ξεκαθάρισε πως ο St-Pierre δεν πρόκειται να επιστρέψει στο οκτάγωνο του UFC.

Αναλυτικά ο White, δήλωσε:

«Το έχω πει παλαιότερα, το λέω και τώρα, ο Georges St-Pierre τελείωσε. Έχει σταματήσει την καριέρα του, δεν θα αγωνιστεί ξανά.

Δεν χρειάστηκε να μου το πει αυτό, το έχω καταλάβει. Είμαι σε αυτή την βιομηχανία από 19 ετών και ξέρω την ιδιοσυγκρασία ενός μαχητή που θέλει να παίξει και εκείνου που δεν το επιθυμεί.

Πιστεύω απόλυτα πως δεν θα τον δείτε ξανά στο οκτάγωνο, εκτός και αν είναι προπονητής σε κάποιον».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Dana White: «Δεν θα δούμε τον Georges St-Pierre ξανά στο UFC» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top