ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Daniel Bryan: «Το WWE πρέπει να επαναφέρει το Cruiserweight Championhsip»


Λόγω της έναρξης του Cruiserweight Classic τουρνουά πολύς λόγος γίνεται για την επιστροφή της κατηγορίας των cruiserweights στο WWE.


Ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές του συγκεκριμένου project είναι φυσικά ο Daniel Bryan, ο οποίος υπογράμμισε ότι το brand split αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την επιστροφή του Cruiserweight Championship στο promotion.

Εδώ οι δηλώσεις του πάνω στο θέμα:

"Ένα από αυτά τα πράγματα, τα οποία θα δούμε σε αυτό το τουρνουά είναι η συμμετοχή παλαιστών, οι οποίοι ζυγίζουν μόλις 160 λίβρες, δηλαδή 75 κιλά και αυτό από μόνο του είναι κάτι εντυπωσιακό. Επομένως, δεν θα μου προκαλούσε καμία εντύπωση, ειδικά τώρα με τον διαχωρισμό του ρόστερ, αν το WWE επανέφερε το Cruiserweight Championhsip".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: «Το WWE πρέπει να επαναφέρει το Cruiserweight Championhsip» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top