ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Destination X 2016: Έφερε τον Moose ο Mike Bennett

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελεύθερης αγοράς κατέφθασε στο TNA. Ο Moose έκανε το ντεμπούτο του στο promotion βοηθώντας τον Mike Bennett να καταστρέψει το Destination X. Συνεχίζεται το παραλήρημα του Matt Hardy. Πλακώθηκαν μέχρι να χωριστούν o EC3 και ο Drew Galloway. Επέστρεψε ο Davey Richards.


O Matt Hardy πήρε μια βάρκα με το όνομα Scar's God και την οδήγησε έχοντας μαζί του τα απομεινάρια του Jeff Hardy.

Οι DJ Z, Mandrews, Andrew Everrett, Trevor Lee, Braxton Sutter και Rockstar Spud αγωνίστηκαν σε ladder match για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή του X-Division Championship. O DJ Z πήρε τη νίκη και δέχτηκε επίθεση από τον Mike Bennett, που υποσχέθηκε να καταστρέψει το Destination X.

Ο Lashley και ο Eddie Edwards βρέθηκαν στο ρινγκ. Αφού αντάλλαξαν μερικά λόγια ο Lashley επιτέθηκε στον Edwards πριν επιστρέψει ο Davey Richards και τον βοηθήσει να αποκρούσει την επίθεση.

O Matt Hardy βρέθηκε σε σινεμά και είπε στον κόσμο ότι διέγραψε τον "Brother Nero". Έπειτα άρχισε μαζί με τον κόσμο να φωνάζει "Delete".

H Rosemary την έπεσε στον Bram την ώρα του αγώνα του με τον Abyss. O δεύτερος έχασε την προσοχή του και ο Bram το εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει.

Το Silencer της Sienna στην Gail Kim τη βοήθησε να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στην TNA Hall Of Famer, την Marti Belle και την Jade.

O Matt Hardy κάλεσε τον Jeff για να του πει πως θα ακυρώσει το συμβόλαιό του αλλά δεν θα τον αφήσει να πάει σε άλλο promotion.

O Mike Bennett ηττήθηκε από τον DJ Z. Αυτό τον εξόργισε και είπε πως θα διαλύσει το TNA αλλά όχι μόνος του.

Ο EC3 και ο Drew Galloway πλακώθηκαν ώσπου έφτασαν στα παρασκήνια και τους χώρισαν παράγοντες και άλλοι παλαιστές.

Το Title vs Title Match του Lashley με τον Eddie Edwards έληξε χωρίς νικητή. Ο Mike Bennett επιτέθηκε στο διαιτητή και τότε έφτασε ο Moose ο οποίος επιτέθηκε στους Wolves. O πρώην σταρ του Ring Of Honor είχε staredown με τον Lashley μέχρι να του κάνει low blow o Bennett και να τον ξαπλώσει κάτω ο Moose. H Dixie Carter ανακοίνωσε πως ο αγώνας του Lashley με τον Edwards θα επαναληφθεί στο επόμενο επεισόδιο.

Αποτελέσματα Destination X 2016

- Ο DJ Z κέρδισε τους Rockstar Spud, Mandrews, Braxton Sutter, Trevor Lee και Andrew Everrett
- O Bram κέρδισε τον Abyss
- O DJ Z κέρδισε τον Mike Bennett
- O αγώνας Lashley vs Eddie Edwards κρίθηκε No Contest

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Destination X 2016: Έφερε τον Moose ο Mike Bennett Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top