ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Τι αλλαγές θα φέρει το draft στις tag teams;


Μία από τις πολλές εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες λόγω του draft θα είναι η αλλαγή του σκηνικού στον χώρο της κατηγορίας των tag teams.


Όπως είναι λογικό, κάποιες ομάδες δεν θα συνεχίσουν μαζί, καθώς οι μισοί Superstars θα βρεθούν στο RAW και οι άλλοι στο Smackdown. Επομένως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιες ομάδες θα αναγκαστούν να χωριστούν και πολλοί αθλητές θα ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο.

Σύμφωνα με το RingSideNews.com, οι ιθύνοντες του WWE θα προχωρήσουν στη διάσπαση αρκετών ομάδων, με φαβορί αυτή τη στιγμή τους New Day. Παράλληλα, πιθανό είναι αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο του χωρισμού για τους Enzo και Cass, καθώς και για την Golden Truth, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε έστω ένα μέλος της Wyatt Family να συνεχίζει μόνο του.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αποτελεί θέμα χρόνου ο ερχομός νέων ομάδων στο WWE, με πρώτους λογικά τους American Alpha και στη συνέχεια τους Dash και Dawson από το NXT.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τι αλλαγές θα φέρει το draft στις tag teams; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top