ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Πως διαμορφώνονται τα δύο ρόστερ μετά το draft;


Λίγες ώρες πριν το μεγάλο draft το WWE προχώρησε σε μία ανακοίνωση, η οποία πιθανότατα να αποτελεί spolier ενόψει της σημαντικής αυριανής μέρας.


Το promotion ενημέρωσε ότι μετά τις 21 Αυγούστου και το Summerslam 2016 θα διεξαχθούν δύο live events, στα οποία θα συμμετέχουν διαφορετικοί WWE Superstars. Στο ένα event θα αγωνιστούν Superstars του RAW και στο άλλο εκείνοι του Smackdown.

Στο ένα από τα δύο events λοιπόν θα βρίσκονται οι Dean Ambrose, Randy Orton, AJ Styles, Bray Wyatt, The Miz, Cesaro, Alberto Del Rio, Enzo και Cass, Duldey Boyz, Becky Lynch και Natalya.

Στο δεύτερο θα εμφανιστούν οι Roman Reigns, Seth Rollins, Kevin Owens, The New Day, Sami Zayn, Luke Gallows, Karl Anderson, Rusev, Charlotte, Sasha Banks και Paige.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πως διαμορφώνονται τα δύο ρόστερ μετά το draft; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top