ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Draft: Ποιος είχε αρχικά προγραμματιστεί να επιλεχθεί πρώτος;


Στο προχθεσινό ζωντανό Smackdown πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο draft και το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν εκείνο του Seth Rollins από την Stephanie McMahon για το ρόστερ του RAW.


Ωστόσο, σύμφωνα με τον Dave Meltzer οι ιθύνοντες του WWE είχαν άλλα σχέδια λίγες μέρες πριν το "μπλε" show. Εκείνοι είχαν επιλέξει τον Brock Lesnar ως πρώτη επιλογή του RAW για το "κόκκινο" ρόστερ, όμως αυτό άλλαξε εξαιτίας της πιθανής παραβίασης των κανονισμών αντι-ντόπινγκ από εκείνον.

Μάλιστα, ο Meltzer υπογράμμισε ότι πρώτη επιλογή για το Smackdown ήταν από την αρχή ο Dean Ambrose, ενώ δεύτερη επιλογή θα ήταν για το RAW ο Rollins και για το Smackdown ο John Cena. Όπως είναι όμως γνωστό, τα σχέδια ναυάγησαν και η δεύτερη επιλογή για το RAW ήταν η Charlotte και για το "μπλε" show ο AJ Styles.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Draft: Ποιος είχε αρχικά προγραμματιστεί να επιλεχθεί πρώτος; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top