ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Επιστρέφει στο FFC ο Roosmalen!

Ο Robin van Roosmalen είναι έτοιμος σύμφωνα με τις πληροφορίες να πραγματοποιήσει ένα ιστορικό ντεμπούτο στις MMA στην Ελλάδα, καθώς ο ίδιος επιστρέφει στο FFC.

Ο Robin van Roosmalen στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής του GLORY, ενώ πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στο FFC.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν στις 23 Σεπτεμβρίου θα δούμε ξανά τον συγκεκριμένο μαχητή στο ρινγκ του FFC αλλά αυτή τη φορά στο στυλ των μεικτών πολεμικών τεχνών.

Να αναφέρουμε ότι το σόου θα πραγματοποιηθεί στο Λιντς της Αυστρίας, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο promoter και μάνατζερ, Χρήστος Παπαναγιώτου μιλάει με τους Κροάτες για να μπορέσουμε να δούμε να συμμετάσχουν κι Έλληνες στο συγκεκριμένο event. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Roosmalen στην Αθήνα έχει κερδίσει τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη, ενώ πριν λίγο καιρό υπερασπίστηκε τον τίτλο του αλλά τον έχασε από τον Sittichai.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επιστρέφει στο FFC ο Roosmalen! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top