ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Είναι τώρα επιτέλους η ώρα για τον Finn Balor;


Ο ερχομός του Finn Balor στο βασικό ρόστερ του WWE αποτελεί θέμα συζήτησης εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό δεν έχει σταματήσει ειδικά τώρα με το επερχόμενο draft.


Το brand split θα φέρει γενικότερα αρκετές αλλαγές και θεωρείται σίγουρο ότι θα δούμε αρκετά ταλέντα του NXT στο πρώτο ζωντανό Smackdown. Βέβαιο επίσης χαρακτηρίζεται το push που θα δεχτεί ο Balor ερχόμενος στο main ρόστερ, είτε σαν μέλος του Club, είτε σε διαφορετικό ρόλο.

Το πρόβλημα όμως για τον πρώην ΝΧΤ πρωταθλητή είναι ο χαρακτηρισμός που τον συνοδεύει ως "Triple H guy". Ο Vince McMahon γενικότερα δεν έχει ενθουσιαστεί από τους Superstars που έχουν μεταπηδήσει τους τελευταίους μήνες από το NXT στο βασικό ρόστερ με χαρακτηριστική την περίπτωση του Apollo Crews.

Αξίζει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι στο NXT αυτή της βδομάδας ο Finn Balor θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Shinsuke Nakamura σε μία ονειρική αναμέτρηση, η οποία θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει το "κύκνειο άσμα" του στο promotion πριν τον προβιβασμό του στο βασικό ρόστερ.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Είναι τώρα επιτέλους η ώρα για τον Finn Balor; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top