ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Κρομμίδα εναντίον Καμενίτσα στο GFC 7!

Η Φωτεινή Κρομμίδα θα αντιμετωπίσει την Χριστίνα Καμενίτσα για το GFC 7 σε μια μεγάλη μάχη που αναμένεται να λάβει χώρα σε πολύ λίγο καιρό.


Η συγκεκριμένη διοργάνωση ανακοίνωσε μια πολύ μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στην Φωτεινή Κρομμίδα και την Χριστίνα Καμενίτσα. Να θυμίσουμε ότι το GFC 7 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στο «Κλειστό του Tae Kwon Do» κι πλέον όλοι μας περιμένουμε την μάχη με μεγάλη ανυπομονησία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο μαχήτριες έχουν συναντηθεί κι πάλι στον τελικό του τουρνουά του GFC 6, όταν εκεί είχε κερδίσει εντυπωσιακά η Φωτεινή Κρομμίδα, η οποία είναι η μοναδική πρωταθλήτρια της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά η Χριστίνα Καμενίτσα είναι η διεκδικήτρια του τίτλου. Τέλος, να πούμε ότι σε σχέση με τότε κι οι δύο μαχήτριες είναι πολύ πιο βελτιωμένες, καθώς έχουν δουλέψει πάρα πολύ, ενώ εκείνη την χρονιά ήταν κι οι δύο στην αρχή της καριέρας τους. 

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κρομμίδα εναντίον Καμενίτσα στο GFC 7! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top