ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Παραμένει heel και μετά το draft ο Rollins


Ο Seth Rollins έμεινε εκτός δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού πέρυσι και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι η επιστροφή του θα σηματοδοτούσε και το face turn του.


Ωστόσο, ο "Architect" επέστρεψε και όλα έμοιαζαν... σα να μην πέρασε μία μέρα. Ο Rollins παρέμεινε heel με βασικούς αντιπάλους τους faces Roman Reigns και Dean Ambrose.

Αυτό το οποίο πάντως αξίζει να σημειωθεί είναι ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως heel WWE World Heavywheight Champion, ο Rollins νικούσε διαρκώς με τη βοήθεια της Authority, ενώ στο Money in The Bank νίκησε καθαρά τον Reigns.

Σύμφωνα με το CageSideSeats.com, ο λόγος πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι άλλος από τον Vince McMahon. Ο ιδιοκτήτης του WWE πιστεύει ότι ο Rollins θα μπορούσε να εξελιχθεί ως ένας από τους καλύτερους heels στην ιστορία του promotion και ότι η καθαρή νίκη του εις βάρος του Reigns θα του έδινε μεγαλύτερη αξιοπιστία στα μάτια του WWE Universe.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι ο Reigns πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από το Battleground με τον τίτλο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν οι ιθύνοντες του WWE σχεδιάζουν σε αλλαγή του τίτλου, τότε αυτός θα βρεθεί στα χέρια του Seth Rollins.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Παραμένει heel και μετά το draft ο Rollins Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top