ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Ο Holzken υπερασπίστηκε τον τίτλο Benelux (VIDEO)

Ο Nieky Holzken κατάφερε για μια ακόμα φορά να μας αποδείξει ότι είναι ένας αρκετά καλός αθλητής, καθώς κέρδισε κι πάλι τον τίτλο Benelux.


Στην Ολλανδία ο Nieky Holzken, το Σάββατο 9 Ιουλίου, ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Συγκεκριμένα ο αγώνας που έδωσε εκεί ήταν πυγμαχίας κι στο τέλος κατάφερε να αναδειχθεί και νικητής.

Ο Holzken, λοιπόν, αντιμετώπισε τον Matingu Kindele για τον τίτλο Bentelux της super middleweight κατηγορίας, στην οποία κι βρίσκεται. Να αναφέρουμε ότι ο «The Natural» είχε κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο κι αυτό που ήθελε ήταν να τον υπερασπιστεί. Μάλιστα ο Holzken κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να διατηρήσει τον τίτλο  Benelux.

Επιπλέον να σας αναφέρουμε ότι ο Ολλανδός μαχητής έχει 11 μονομαχίες στην πυγμαχική του καριέρα κι συνολικά μετράει 8 νίκες, οι οποίες έχουν έρθει όλες με KO. Βέβαια ο ανταγωνισμός δεν είναι και πολύ μεγάλος, ωστόσο οι εμπειρίες που αποκομίζει από εκεί ο «Natural» είναι πάρα πολύ χρήσιμες κι συνάμα σημαντικές.

Δείτε το βίντεο του αγώνα:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Holzken υπερασπίστηκε τον τίτλο Benelux (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top