ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Ο Hunt συνεχίζει να... κεραυνώνει τον Lesnar! (PIC)

Ο Mark Hunt δεν μπορεί να διανοηθεί την είδηση ότι ο Brock Lesnar αγωνίστηκε μαζί του ντοπαρισμένος κι έτσι αντιδράει με τον δικό του τρόπο. Αυτή τη φορά δεν έκανε κάποια δήλωση αλλά ανάρτησε φωτογραφία.


Ο εκνευρισμός του Mark Hunt για το γεγονός ότι ο Brock Lesnar πήρε αναβολικά πριν αγωνιστούν μεταξύ τους για το UFC 200 είναι μεγάλος. Ωστόσο αντί να σβήνει η φλόγα, τόσο περισσότερο φουντώνει από πλευράς του ηττημένου, Mark Hunt.

Έτσι, λοιπόν, ο Hunt αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο facebook, αντικαθιστώντας το τατουάζ του Lesnar στο στήθος από σπαθί σε μια ένεση. Αυτό σημαίνει πως δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση τον ισχυρισμό του «Beast», όπου κάνει λόγο για φάρμακο για το άσμα του. Επίσης ο Hunt είναι και πολύ θυμωμένος από την ενέργεια του Lesnar με αποτέλεσμα να μην σταματάει να τον κατηγορεί.

Αναλυτικά ο Hunt, έγραψε:

«Αυτό είναι τρομερό meme, όμως αυτή η ένεση θα έπρεπε να είναι στο κολομ... αυτού του απατεώνα. Ακριβώς εκεί. Όπως και εκεί να την βάλουν όλοι όσοι εξαπατούν».

Δείτε την φωτογραφία:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Hunt συνεχίζει να... κεραυνώνει τον Lesnar! (PIC) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top