ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Hunt: «Ο Lesnar με έδειρε γιατί ήταν καλύτερος»

Ο Mark Hunt μπορεί να ηττήθηκε από τον Brock Lesnar δίκαια, ωστόσο ο ίδιος δεν ψάχνει για δικαιολογίες κι αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου του.


Στο UFC 200 η επιστροφή του Brock Lesnar στο οκτάγωνο ήταν το θέμα συζήτησης για όλο το μαχητικό κοινό. Μάλιστα αντίπαλός του θα ήταν ο Mark Hunt κι όλοι μας μιλάγαμε για μια νίκη που δεν είναι σίγουροι.

Ο «Beast» όμως γνωρίζει πολύ καλά τις φοβερές ικανότητές του και επιπλέον ήθελε να δώσει τις απαντήσεις του σε όσους ήταν δύσπιστοι ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει. Όντως έτσι έγινε, καθώς ο Lesnar μπήκε στο οκτάγωνο κι έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να παίξει παιχνίδι εδάφους. Ο Hunt δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης και οι γροθιές που δεχόταν ήταν πολλές. Μάλιστα κι ο ίδιος ο Mark Hunt παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες.

Αναλυτικά ο Hunt, δήλωσε:

«Το μόνο που έχω είναι σεβασμός για τον Lesnar. Με έδειρε δεν μπόρεσα να του ξεφύγω. Αυτό είναι μέρος της μάχης το να χάνεις ή να κερδίζεις. Το γέρικο άλογο όμως συνεχίζει.

Και προς όλους τους fans μην είστε κακεντρεχείς. Η ζωή συνεχίζεται και μετά πεθαίνουμε κτλ. κτλ».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Hunt: «Ο Lesnar με έδειρε γιατί ήταν καλύτερος» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top