ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Impact Wrestling 21/7/2016: Έγραψε ιστορία ο Lashley

Ο Lashley κατάφερε να κερδίσει τον Eddie Edwards και όχι μόνο να παραμείνει TNA World Heavyweight Champion, αλλά ταυτόχρονα να γίνει και X-Division Champion. Ξεκίνησαν τα Bound For Glory Playoff. Πέρασαν τα φαβορί. Συνεχίζει να μηδενίζει τον Jeff Hardy ο Matt Hardy.

O Lashley ζήτησε από τον Moose να έρθει στο ρινγκ και να παλέψουν. Εμφανίστηκε ο Mike Bennett, ο οποίος θέλησε να μην πάει στο ρινγκ αλλά ο Moose είχε άλλη γνώμη. Ο Moose δέχτηκε επίθεση από τον Eddie Edwards και ξεκίνησε καυγάς μεταξύ των τεσσάρων που διακόπηκε από την Dixie Carter. Η πρόεδρος του TNA τους είπε να σταματήσουν και πως αν ο Bennett ή ο Moose αναμειχθούν στο main event θα απολυθεί ο Bennett.

O Matt Hardy παρουσίασε βίντεο που έβαλε τον Jeff να κάνει άλμα με τη μηχανή του και χτύπησε. Παρ' όλα αυτά ο Matt ανάγκασε τον αδερφό του να αγωνιστεί κόντρα στον Bennett για τα Bound For Glory Playodds και έχασε πολύ εύκολα.

Αντίθετα, ο Matt πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας τον James Storm χάρη στη βοήθεια της Reby που χτύπησε τον Storm με σφυρί στο πόδι.

Ο EC3 και ο Drew Galloway έδωσαν υπόσχεση να βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό των BFG Playoffs. Διακόπηκαν από τον Eli Drake που ήρθε για να αντιμετωπίσει τον EC3. O πρώην TNA World Heavyweight Champion κέρδισε τον King Of The Mountain Champion και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η Maria Kanellis μάζεψε τις Knockouts στο ρινγκ και ζήτησε να της κάνουν όποια ερώτηση θέλουν. Γρήγορα η Jade μπλέχτηκε σε καβγά με την Marti Belle και βγήκαν εκτός ρινγκ. Η Gail Kim ζήτησε αγώνα για το Knockouts Championship. Η Maria της είπε πως θα πάρει αγώνα μόνο αν κερδίσει όλες τις Knockouts, ενώ αν χάσει έστω και έναν αγώνα δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο. Επίσης υποσχέθηκε ένα μεγάλο δώρο σε όποια βγάλει εκτός την Gail. Η Madison Rayne επιτέθηκε πισώπλατα στην Gail λέγοντας πως δεν είναι προσωπικό αλλά πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό της.

Οι Tribunal επιτέθηκαν στον Mahabali Shera ενώ έδινε συνέντευξη στα παρασκήνια.

Ο Drew Galloway ξεπέρασε το εμπόδιο του Bram στα πλαίσια του BFG Series. Ο Bram είχε μια τρυφερή στιγμή στα παρασκήνια με τη Rosemary πριν τον αγώνα.

To Six Sides Of Steel του Lashley με τον Eddie Edwards ήταν μια πραγματική μάχη που πήγε και εκτός κλουβιού. Ο Lashley κατάφερε τελικά να κερδίσει τον X-Division Champion με δύο spear και να κρατήσει το TNA World Heavyweight Championship και να γίνει X-Division Champion. Έπειτα σήκωσε τον Edwards και πήγε να του επιτεθεί αλλά ήρθαν στο κλουβί όλοι όσοι πέρασαν στην επόμενη φάση του BFG Series και επικράτησε χάος.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 21/7/2016

- Ο Mike Bennett κέρδισε τον Jeff Hardy
- O Matt Hardy κέρδισε τον James Storm
- O EC3 κέρδισε τον Eli Drake
- O Drew Galloway κέρδισε τον Bram
- O Lashley κέρδισε τον Eddie Edwards (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion - νέος X-Division Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 21/7/2016: Έγραψε ιστορία ο Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top