ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Impact Wrestling 28/7/2016: Το "θαύμα" πάει τελικό

Ο EC3 και ο Drew Galloway σκόπευαν να συναντηθούν στον τελικό των Bound For Glory Playoffs αλλά μόνο ο πρώτος κατάφερε να φτάσει εκεί, αφού ο Mike Bennett κατάφερε να κλέψει την πρόκριση από τον Galloway. Θέλει να κατακτήσει τα πάντα ο Lashley. Βουτιά στο παρελθόν της Rosemary.


O Matt Hardy είπε στον Jeff να τον βοηθήσει να κερδίσει τον EC3, κάτι που ο "Brother Nero" δεν έκανε, με αποτέλεσμα ο EC3 να κερδίσει και να προκριθεί στον τελικό των Bound For Glory Playoffs.

H Gail Kim πήρε εκδίκηση από την Madison Rayne για την πισώπλατη επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας κερδίζοντάς την σε αγώνα.

Η Rosemary έφερε τον Bram στο μέρος όπου μεγάλωσε και εξιστορήθηκε ιστορίες από το ταραγμένο παρελθόν της.

Το αγωνιστικό του ντεμπούτο έκανε ο Moose κερδίζοντας εύκολα έναν άγνωστο παλαιστή. Στη συνέχεια ο Lashley ήρθε στο ρινγκ και προκάλεσε τον Moose να παλέψουν, αλλά ο νέος παλαιστής του TNA συγκρατήθηκε από τον Mike Bennett.

Ο Lashley δήλωσε πως σκοπεύει να κατακτήσει όποιον τίτλο κυκλοφορεί στο TNA. O DJ Z τον διέκοψε και ζήτησε αγώνα για το X-Division Championship. O Lashley δέχτηκε και έβαλε τον DJ Z να επιλέξει το είδος αγώνα. Οι δυο τους είχαν τελικά ladder match, με τον Lashley να παίρνει τη νίκη.

O James Storm παρενέβη για άλλη μια φορά στο Fact Of Life του Eli Drake και εξασφάλισε αγώνα για το King Of The Mountain Championship, με τον όρο πως αν χάσει θα χάσει το theme song του και θα σταματήσει να πίνει μπύρες. Έπειτα, υπήρξε συμπλοκή με τον Drake να επιβάλλεται.

Το Monster's Ball της Decay με τους Bro-Mans ξεκίνησε από τα παρασκήνια και έφτασε στο ρινγκ. Οι διεκδικητές έφτασαν κοντά στη νίκη αλλά η Decay κράτησε εν τέλει τους ομαδικούς τίτλους.

Στο main event o Drew Galloway και ο Mike Bennett πάλεψαν για θέση στον τελικό των Bound For Glory Playoffs. O Moose παρενέβη ενώ ο διαιτητής είχε βγει knockout αλλά ο EC3 του επιτέθηκε με τη σειρά του. Έπειτα ο EC3 πήγε να χτυπήσει με kendo stick τον Bennett αλλά χτύπησε κατά λάθος τον Galloway. Ο Moose πήρε εκτός ρινγκ τον EC3 και ο Bennett έκανε το pin για να πάρει τη νίκη.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 28/7/2016

- Ο EC3 κέρδισε τον Matt Hardy
- H Gail Kim κέρδισε τη Madison Rayne
- O Moose κέρδισε έναν άγνωστο παλαιστή
- Ο Lashley κέρδισε τον DJ Z (παρέμεινε X-Division Champion)
- Η Decay κέρδισε τους Bro Mans (παρέμειναν TNA Tag Team Champions)
- O Mike Bennett κέρδισε τον Drew Galloway


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 28/7/2016: Το "θαύμα" πάει τελικό Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top