ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Impact Wrestling 5/7/2016: Διαγράφηκε ο Jeff Hardy

Η εκστρατεία του Matt Hardy να διαγράψει τον Jeff έφτασε επιτέλους στο τέλος της με τον Matt να κερδίζει έναν πρωτότυπο αλλά ωραίο αγώνα. Μεγάλη βραδιά για τον Eddie Edwards που κέρδισε το X-Division Championship και την επόμενη εβδομάδα διακινδυνεύει τα πάντα κόντρα στον Lashley.

O Mike Bennett θέλησε να εξαργυρώσει τον τίτλο X-Division για αγώνα για το TNA World Heavyweight Championship αλλά η Dixie Carter του είπε πως πρέπει να υπερασπιστεί άλλη μια φορά τον τίτλο κόντρα σε όλη την X-Division σε Ultimate X Match.

O Bennett δεν κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο του κόντρα στους Trevor Lee, Andrew Everrett, DJ Z, Braxton Sutter, Mandrews, Rockstar Spud και Eddie Edwards, καθώς ο τελευταίος ήταν αυτός που ξεκρέμασε τη ζώνη μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα.

Ο Eli Drake προκάλεσε το DQ στον αγώνα του με τον James Storm χτυπώντας τον με τη ζώνη για να κρατήσει το King Of The Mountain Championship.

Η Jade και η Marti Bell είχαν ένα Street Fight στο οποίο χρησιμοποίησαν καρέκλες, kendo sticks, κουβάδες και άλλα αντικείμενα. Νικήτρια αναδείχθηκε η Jade.

Ο εκνευρισμένος Mike Bennett και η Maria Kanellis ζήτησαν την παραίτηση της Dixie Carter ώστε να αναλάβει το promotion η Maria αλλιώς θα παραιτηθούν. Η Dixie αρνήθηκε φυσικά. Η Maria έκανε σαν υστερική και ο Billy Corgan της είπε να σταματήσει να κάνει σαν παιδί και τους προκάλεσε να παραιτηθούν. Ο Bennett είπε ότι δεν θα παραιτηθούν αλλά θα καταστρέψουν το Destination X την επόμενη βδομάδα.

Οι Bro Mans και η Raquel πρόβαλαν ένα βίντεο πριν τον αγώνα τους με την Decay στο οποίο η Rosemary φιλιόταν με τον Bram. Πιθανότατα το βίντεο να έπαιξε το ρόλο του αφού οι Bro Mans και η Raquel κατάφεραν να κερδίσουν.

Πριν προλάβει να ανακοινώσει ο Eddie Edwards αν θα εξαργυρώσει το X-Division Championship για το TNA World Heavyweight Championship τον διέκοψε ο Lashley. Ο TNA World Heavyweight Championship αρχικά τον απέτρεψε από το να το κάνει και στη συνέχεια τον προκάλεσε να παλέψουν στο επόμενο επεισόδιο με το νικητή να παίρνει και τους δύο τίτλους. Ο Edwards δέχτηκε. Ο Lashley του επιτέθηκε αλλά ο Edwards κατάφερε να τον αποκρούσει.

Ο EC3 και ο Drew Galloway μίλησαν εξ αποστάσεως και κανόνισαν να βρεθούν αντιμέτωποι στο επόμενο Impact.

Το main event περιελάμβανε έναν πρωτότυπο αγώνα στο σπίτι των Hardys. Τα δύο αδέρφια κοντραροχτυπήθηκαν στο ρινγκ με τον Jeff να κάνει Swanton Bomb από ένα δέντρο. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν πυροτεχνήματα και οδηγήθηκαν στη λίμνη. Ο αγώνας τέλειωσε με τον Matt να βάζει φωτιά στο γιγαντιαίο σύμβολο του Jeff στο οποίο είχε ανέβει για να του κάνει Swanton Bomb. Ο Matt έκανε το pin και κράτησε το όνομα Hardy.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 5/7/2016

- Ο Eddie Edwards κέρδισε τους Mike Bennett, Andrew Everrett, Trevor Lee, Braxton Sutter, Mandrews, Rockstar Spud και DJ Z (νέος X-Division Champion)
- O James Storm κέρδισε τον Eli Drake με DQ (ο Drake παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- H Jade κέρδισε την Marti Bell
- Οι Bro Mans & Raquel κέρδισαν την Decay
- O Matt Hardy κέρδισε τον Jeff Hardy


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 5/7/2016: Διαγράφηκε ο Jeff Hardy Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top