ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Αλλάζει μέρα το Impact


Η μεταφορά του Smackdown τις Τρίτες επηρεάζει άμεσα το TNA το οποίο θα αναγκαστεί να αλλάξει για πολλοστή φορά την ημέρα διεξαγωγής του Impact Wrestling.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, αλλά υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των υπευθύνων του TNA και του καναλιού Pop για να μεταφερθεί στις Πέμπτες το Impact ώστε να αποφύγει τη σύγκρουση με το ζωντανό Smackdown.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του Impact μέσα σε 1,5 χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2015 ξεκίνησε τις Παρασκευές, αλλά τον Ιούνιο μεταφέρθηκε στην Τετάρτη. Με την αλλαγή καναλιού τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους μεταφέρθηκε στην Τρίτη και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις Πέμπτες, όπου προβαλλόταν μέχρι το 2014.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αλλάζει μέρα το Impact Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top