ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Η αποκαθήλωση του John Cena


Ο John Cena το φετινό καλοκαίρι συμπλήρωσε 14 χρόνια παρουσίας στο WWE, ενώ βρίσκεται στο main event status του promotion από το 2005 μέχρι σήμερα.


Ωστόσο, φαίνεται ότι το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον 15 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Οι ιθύνοντες του WWE εξακολουθούν να τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση για όλα όσα έχει προσφέρει στην εταιρία εντός και εκτός ρινγκ, όμως όλα δείχνουν ότι η εταιρία έχει στρέψει πλέον το βλέμμα της στην επόμενη μέρα και σε αυτήν ο Cena δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, το draft θα τον φέρει μαζί με τον AJ Styles στο Smackdown, ενώ στο RAW θα βρίσκονται οι Roman Reigns και Seth Rollins. Στο "μπλε" show λογικά θα έχει βασικό ρόλο ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής Dean Ambrose, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελεί το face του Smackdown.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Η αποκαθήλωση του John Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top