ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Δακρυσμένος αρνείται το ντόπινγκ ο Jon Jones! (VID)

Ο Jon Jones μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι ήταν ντοπαρισμένος και την λογική ακύρωση του αγώνα του με τον Daniel Cormier, αποφάσισε να μιλήσει όντας φανερά λυπημένος.


Ο Jon Jones είχε προγραμματιστεί να αγωνιστεί με τον Daniel Cormier για το UFC 200, σ' ένα ματς, όπου θα αποτελούσε και το main event της διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θα συμβεί ποτέ μετά και τα τελευταία νέα που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός μαχητής πιάστηκε ντοπαρισμένος από την USADA σε έλεγχο που του έγινε. Η συγκεκριμένη είδηση έφερε νέα τροπή στα υπάρχοντα δεδομένα. Συγκεκριμένα την αναβολή του αγώνα του με τον Daniel Cormier και την μεταφορά του main event. Όπως σας είχαμε αναφέρει σε σχετικό άρθρο ο Cormier εμφανίστηκε μετά το άκουσμα της αναβολής του ματς, φανερά απογοητευμένος. Ωστόσο όπως δήλωσε δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί με τον Jones, όταν αυτός επιστρέψει στην δράση.

Από την άλλη πλευρά, ο Jon Jones και ο μάνατζερ του, τόνισαν ότι δεν δέχονται καμία κατηγορία γύρω από το ντόπινγκ. Μάλιστα ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν καθόλου την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στο αίμα του μαχητή. Επιπλέον η πλευρά του Jones τόνισε ότι ο αθλητής τους πήρε τα ίδια συμπληρώματα που έπαιρνε πάντα. Πλέον και μετά την γνωστοποίηση του ότι ο παίχτης ήταν πάντα αντίθετος στην χρήση αναβολικών ζητήθηκε η εξέταση και από το δεύτερο δείγμα.

Επιπλέον ο Jon Jones ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον Cormier όσο και από την ίδια την διοργάνωση για το γεγονός ότι χάλασε το event. Από εκεί και πέρα αν βγει και το δεύτερο δείγμα θετικό, τότε ο μάνατζερ του θα μπορεί να καταλήξει άμεσα σ' ένα συμπέρασμα για το τι έγινε. Το συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξουν θα είναι ότι υπάρχει κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Πάντως η πλευρά του μαχητή δεν δήλωσε και πολλά όπως ήταν λογικό.

Πλέον όλα παραμένουν στον αέρα μέχρι και την γνωστοποίηση του δεύτερου δείγματος. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η WADA όσο και η USADA αλλάζουν συχνά τις ουσίες που είναι απαγορευμένες με αυτές που επιτρέπονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν κι άλλοι αθλητές στο παρελθόν, οι οποίοι δήλωσαν ότι βγήκαν θετικοί από κάποια ουσία που έπαιρναν νόμιμα πριν αυτή απαγορευθεί. Βέβαια εδώ μπαίνει στη μέση και το ερώτημα κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια ή δικαιολογία από πλευράς μαχητών.

Τέλος, ο Jon Jones στην συνέντευξη που παραχώρησε ήταν εμφανώς συγχυσμένος, στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Μάλιστα κάποια στιγμή αποχώρησε ξαφνικά για άγνωστο λόγο και στην πορεία επέστρεψε δακρυσμένος. Η ουσία είναι ότι αρνείται το ντόπινγκ και ότι περιμένουμε για την ώρα και το δεύτερο δείγμα, το οποίο θα κρίνει πολλά στην όλη υπόθεση, η οποία αναστάτωσε όλο τον χώρο του UFC.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Δακρυσμένος αρνείται το ντόπινγκ ο Jon Jones! (VID) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top