ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Jones!

Ο Jon Jones διαψεύστηκε πανηγυρικά μετά και την γνωστοποίηση του δεύτερου δείγματος, όπου ήταν θετικό, για το αν ήταν ντοπαρισμένος ή όχι.


Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πάρα πολλές ανατροπές στο main event του UFC 200. Ο αγώνας ανάμεσα στον Daniel Cormier και τον Jon Jones ακυρώθηκε τελευταία στιγμή λόγω ντοπαρίσματος του δεύτερου μαχητή.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό άρθρο, ο Jon Jones μετά την γνωστοποίηση της συγκεκριμένης είδησης είχε βγει κι είχε δηλώσει ότι δεν πήρε απαγορευμένες ουσίες κι ότι πήρε ότι έπαιρνε πάντοτε. Μάλιστα ζήτησε να μάθει μαζί με τον μάνατζερ του και το δεύτερο δείγμα της εξέτασης που είχε κάνει. Τελικά, το δεύτερο δείγμα βγήκε κι αυτό θετικό, με αποτέλεσμα να τον διαψεύσει κατηγορηματικά.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα την ουσία που τον... έβλαψε, ωστόσο πλέον ο Jones κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από το UFC με δήλωση του Dana White. Μάλιστα ο White ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τον Jones και μάλιστα δεν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί του ακόμα κι αν ο ίδιος το επιδίωκε. Επίσης ανέφερε ότι ο Jon Jones πήρε μια απαγορευμένη ουσία, η οποία δεν γνώριζε ότι δεν επιτρέπεται. Ωστόσο θεωρεί ότι είναι καθαρά δικό του λάθος, καθώς όφειλε να γνωρίζει τι βάζει στον οργανισμό του.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που η τιμωρία του είναι αποκλεισμός για δύο χρόνια, τότε ο Jon Jones θα μπορέσει να επανέλθει στο UFC και πάλι, καθώς ηλικιακά είναι νέος ακόμα (28 ετών). Αυτό βέβαια το τόνισαν τόσο ο ίδιος ο μαχητής όσο και ο Dana White. Βέβαια αυτό που οφείλει να προσέξει είναι να απομακρύνει από κοντά του όσους τον βλάπτουν και του στερούν πράγματα από την καριέρα του.


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Jones! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top