ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Τα Γιάννενα χτυπούν... στους «μαχητικούς» ρυθμούς του KING PYRROS


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "KING PYRROS" διοργάνωση και αγώνες Kick Boxing και ΜΜΑ στα Ιωάννινα.

Αγώνες Kick Boxing και ΜΜΑ στην πόλη των Ιωαννίνων για τρίτη συνεχή χρονιά με την γνωστή διοργάνωση "King Pyrros" του Στέφανου Αποστολάκη να διεξάγεται στο hotel cezaria ξενοδοχείο πεντε αστέρων την προσεχή Παρασκευή 15 Ιουλίου.
Ξεχωρίζουν οι τρεις αγώνες για την κατάκτηση των ζωνών της WKF και της διεκδίκησης του τίτλου και της ζώνης "King Pyrros" που καθιερώνεται ως θεσμός και τα ηχηρά ονόματα επαγγελματιών αθλητών όπως αυτά των Σαββίδη, Στρουμπούλη, Κυριακίδη και της Γιαννιώτισσας πρωταθλήτριας Χαράς Δημητρούλα.
Την παρουσίαση της διοργάνωσης "King Pyrros" θα κάνει το πετυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο Μαρία Πανταζή - Αλέξανδρος Πετρίδης, ενώ supervisor των αγώνων θα είναι ο πρόεδρος της WKF Γιώργος Περγιάλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη για την εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη, «Μη μου πεις».

Ευχαριστούμε θερμά την περιφέρεια Ηπείρου, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πιάσει τα υψηλότερα standards η μαχητική μας διοργάνωση.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Τα Γιάννενα χτυπούν... στους «μαχητικούς» ρυθμούς του KING PYRROS Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top