ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Ο Kovalev έκανε το χρέος του (VIDEO)

Ο Sergey Kovalev έδωσε έναν εντυπωσιακό αγώνα κόντρα στον Isaac Chiemba και στο τέλος κατάφερε να τον κερδίσει και να το χαρεί ιδιαίτερα.


Μια μεγάλη νίκη κατάφερε να πετύχει ο Sergey Kovalev κόντρα στον Isaac Chiemba. Μάλιστα η μάχη μόνο εύκολη δεν ήταν για τον «Krusher», καθώς διήρκεσε αρκετή ώρα.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος boxer έπρεπε να αγωνιστεί σε 12 ολόκληρους γύρους κι να κερδίσει έπειτα από ομόφωνη απόφαση. Μάλιστα το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο αγώνας ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς και κανείς δεν περίμενε να καταλήξει σε αυτό το σημείο για να βγει ο νικητής. Ουσιαστικά από τον έβδομο γύρο κι μετά πήρε μπρος ο Kovalev, ο οποίος κέρδισε με σκορ 117-110, 116-111 και 118-109. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη μονομαχία έγινε στην Ρωσία.

Δείτε την κορυφαία στιγμή:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Kovalev έκανε το χρέος του (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top