ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Ήταν σίγουρα ντοπαρισμένος ο Lesnar (;)

Νέα στοιχεία που ουσιαστικά ανατρέπουν την αρχική εκτίμηση της USADA βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αν ήταν ή όχι ντοπαρισμένος ο Brock Lesnar.


Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι ο Brock Lesnar ήταν ντοπαρισμένος στον αγώνα του με τον Mark Hunt για το UFC 200. Μάλιστα η συγκεκριμένη είδηση, όπως ήταν λογικό αναστάτωσε ολόκληρο το promotion αλλά και τον μαχητικό κόσμο.

Πλέον υπάρχουν νέα στοιχεία, τα οποία αμφισβητούν την αρχική εκτίμηση της USADA και βάζουν νέα δεδομένα στην υπόθεση. Ο «Beast» φαίνεται πως πήρε ένα κοινό συνταγογραφημένο φάρμακο, το οποίο τον βοηθάει στις αναπνοές, καθώς υποφέρει από χρόνιο άσθμα. Μάλιστα ο ίδιος όταν βρίσκεται στην περιοχή της Μινεσότα χειροτερεύει. Μέρος όπου έκανε λίγο από την προετοιμασία του. Επιπλέον να αναφέρουμε ότι ένας συναθλητής του, με τον οποίον διαθέτουν και καλές σχέσεις, είπε πως έκαναν πολλές προπονήσεις μαζί που αφορούσαν την φυσική κατάσταση.

Έτσι, όταν έκανε προπόνηση με 5 γύρους σπριντ πάνω στο λόφο σε συνδυασμό με kettlebell, τότε παρουσιαζόταν έντονα το πρόβλημα που είχε και χρησιμοποιούσε αυτό το σκεύασμα, καθώς για 10 λεπτά προσπαθούσε να πάρει ανάσα. Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί τώρα είναι αν όντως αυτή η ουσία έδειξε ντοπαρισμένο τον Lesnar κι έκανε την USADA να βγάλει αυτό το πόρισμα. Βέβαια ο συναθλητής του που έκαναν μαζί προπονήσεις αναφέρει πως ο Lesnar δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό στον εαυτό του για να βλάψει την φήμη του σε WWE και UFC.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι αυτό που περιμένουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το τελικό πόρισμα της USADA για να μπει κι ένα τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δεν αποτέλεσε και την καλύτερη είδηση τόσο για τον μαχητικό κόσμο όσο και για το ίδιο το promotion. 

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ήταν σίγουρα ντοπαρισμένος ο Lesnar (;) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top