ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Κινδύνεψε να ακυρωθεί το main event του UFC 200!

Μεγάλο πρόβλημα πήγε να δημιουργηθεί με το main event του UFC 200, καθώς παραλίγο να ακυρωθεί εξαιτίας ενός απρόοπτου γεγονότος που έκανε την εμφάνισή του.

Το main event του UFC 200 θα είναι αυτό ανάμεσα στην Miesha Tate και την Amanda Nunez, ωστόσο παραλίγο να μην πραγματοποιηθεί ποτέ εξαιτίας ενός απρόοπτου γεγονότος που συνέβη.

Συγκεκριμένα η Miesha Tate δεν ήταν στα κιλά που έπρεπε κι έδειξε παράλληλα να αδυνατεί να τα φτάσει. Αντίθετα η Amanda Nunez δεν είχε κανένα πρόβλημα στο θέμα κιλών, καθώς ήταν όσα έπρεπε. Αυτό το γεγονός όμως είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της διεξαγωγής του main event του UFC 200. Τελικά, η cupcake μετά από πολύ προσπάθεια τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μην έχουμε καμία απολύτως ακύρωση.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κινδύνεψε να ακυρωθεί το main event του UFC 200! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top